Skyfall

Vi fick en timmes traning pa en Driving Range. Kandes sa jakla bra, for man har ju inte svingat pa nagra manader. Grym varme sa man far dricka mycket vatten. Latt o ta sig dit med var TukTuk.

Igar kvall akte vi in till stan och promenerade lite och sen at vi pa svenskagda Prime med Roffe. Denna gang bestallde vi in oxfile, pommes frites och ett sydafrikanskt vin. Vi var sa sugna pa en kottbit. Det bara smalt i munnen. Fantastiskt gott.

Somnade gott, vaknade pa morgonen av ett skyfall. Tror inte det ar sant!!! Vi som ska spela golf pa den finaste golfbanan! Hade tankt o inta en lang rejal frukost, men p g a detta osregn sa gick strommen. Sa var frukost bestod bara av frukt.

Vet inte om ni kan se att det regnar men detta ar fran var altan.



Taxi kom och korde upp oss till Black Mountain Golf Club. Det regnade hela vagen upp. Vi blev tilldelade caddies och har ar starter precis innan vi gick ut.



Nar vi fick veta vilka vi skulle spela med sa fick jag 280 i puls!! Det var sjalvaste Big Boss med andra ord Stig (Sveriges Byggmax-agare) som aven byggt upp den har banan!!

Precis nar vi skulle ga till forsta Tee sa sprack himlen upp och solen kom tillbaka med full kraft. Det var bara helt galet att det kunde bli sa fantastiskt.

Det var aven kul for Roffe att fa spela med sana proffs som dom var. Det basta var ju att dom kunde banan anda ut i fingertopparna. Det underlattar ju nat otroligt att fa golfa med dom. Aven om man har caddies som sager precis hur man ska sla.

Jag fick valdigt mycket berom over mina Driver. Narspelet kanske inte var inte det basta denna gang. Sa det kandes ju kul.



Vad sager ni om denna bild, ni som ar golfare??



Har ar min fantastiska gulliga caddie som heter Bow. Rundan ar over och vi rakar traffa pa Jocke Sabel, fran var golfklubb Brollsta (star i gron troja  i bakgrunden) Ar inte det markligt sa sag?

Avslutar golfrundan med en harligt  iskall Singha. Snacka om han ser nojd ut! Och jag var i ett lyckorus.

Nar vi kom tillbaka till huset, sa tog Marie emot oss. Hon hade haft lugnt och skont utan oss. Tvattat och last ut en bok. Nu maste vi ta igen lite innan vi ska ga ut och ata.

Kramisar fran oss


Kommentarer
Postat av: Malin

haha roffe ser riktigt nöjd ut!! Va kul med golf. Var det lika vackert som på malaysia? Blir det någon mer golf?

Några otäcka djur?.... =)

2010-01-25 @ 09:12:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0