Night Market

Vi fick mojlighet att fa en guided kvallstur. Vi tog en TukTuk in till staden. Lite mer livat an vad vi har runt omkring oss. Vi strosade runt pa marknaden for att kolla in vad som fanns att kopa. Vi handlade inget utan vi tankte att vi vantar in Roffe som ar sa himla bra pa att pruta.

Vi gick sen till en thairestaurang som ar valdigt popular. Det ar visst alltid fullbokat sa vi fick ta en Tiger-ol pa ett annat stalle medan vi vantade pa ett bord. Roligt att bara sitta och titta pa allt folkvimmel. Nar vart bord till slut blev ledigt sa at vi en superfantastisk god kycklingratt med gul curry och cocosmjolk. Starkt och gott och billigt.

Vi fortsatte var promenad i staden till olika barer, aven ett besok pa en tatueringsalong. Men vi lyckades avvarja att bli tatuerade:)

Vi hamnade oxa pa en careokebar och lyssnade lite pa tokiga turister.

Den har kvallen var nog tur att vi hade bekvama skor for vi gick sa mycket. Tyvarr vagade jag inte ta med kameran sa vi kan inte visa nagra bilder.

Ett kort besok pa Hilton for att bara fa se poolomradet och stranden. Kungens yatcher lag for ankare och lyste upp den morka natten.

Vi fortsatte var nattvandring till en bar som spelade bra musik. Sen blev det Tuk Tuk hem i denna ljumna kvall/natt.

Svart a ga lagga sig nar det ar sa varmt och skont ute. Man ville bara sitta pa altanen hur lange som helst. Titta ut mot polen, lyssna pa syrsorna och alla andra ljud. Helt galet skont ute. Saknade vara nara o kara. (hahahaha, ibland blir det lite svart a skriva nar man inte har a,a,o-prickar). Jag tror inte vi kom i sang forran vid halvsextiden!

 

Flyg forsiktigt
Nu vill jag onska Roffe som flyger ivag till Thailand i morgon. Hoppas resan kommer att ga bra utan storre forseningar som vi fick. Onskar aven Hasse B som ska till Phuket en trevlig semester!


Kram fran oss i denna heta sommarvarme.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0