Dagen efter

Igår kväll tog vi oss till en fin restaurang vid beachen som heter Coco51. Fantastisk miljö och trevlig personal. Man hörde vågornas brus och en liten orkester som försökte spela lite jazz som bakgrundsmusik. Vi tog Satay Gai, (kycklingspett med jordnötssås) En kall öl passade bra till.

Har ni märkt nu att jag skriver med å,ä,ö-prickar??? Ett svenskt tangentbord!!! Så nu helt plötsligt är det svårt å skriva som vanligt igen.

Vi fortsatte kvällen i ölets tecken. Vi börjar nu bli stammisar på May Tai, som är en stor öppen musikbar. Där alla åldrar och nationaliteter samlas och har trevligt. Numer träffar vi alltid nån vi känner. Härlig stämning i denna varma natt.

Avslutade vår kväll på Hiltons bakficka.

Morgonen började segt. Man kände verkligen att det var ”Dagen efter”.

Dagens händelse är några bilder från beachen. Det var varierande väder, från blå himmel till att det kom cumulusmoln med mycket blåst. Så alla kite-killar kom ut med sina häftiga segel och surfade och gjorde volter i luften. Såg jättehäftigt ut.




Beställde in tigerräkor med curry och en öl :) Supergott och billigt!



Eftersom kylskåpet var tomt, så åkte vi och handlade i Market Village. Där finns allt man kan tänka sig. Måste försöka få in en shoppingrunda, men idag orkade vi bara handla mat och frukt så klart!

Nu närmare sig kvällen och vi får se vad den har att erbjuda.

Hörs igen!
Kramar från oss tre

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0