Black Mountain Golf Club

...resten av lordagen spenderade vi pa Black Mountain Golf Club. Wow, vilket fantastiskt stalle!! Vi akte dig med en nybliven kompis som ville ha sallskap upp. Vi tog en taxi upp mot bergen, ca 25 minuters fard. Val dar sa oppnar sig en maktig golfvy i kvallsskymning. Vi skulle alltsa inte spela golf, utan lyssna pa konsert med Raphsody in Rock med Robert Wells och hans gastartister. Det hade samlats enormt mycket svenskar fran Hua Hin som var glada och uppsluppna med drinkar i handerna.


 

oj, det blev fel bild :) Den har hade vi pa stranden. En god ol!!



Nu fick jag in ratt bild! Pa Marie och var granne Lo fran Osterskar.

Det ar en svensk som ager golfbanan som med hjalp av en hogt uppsatt politiker har startat en stor insamling fattiga barn i Hua Hin.
Robert Wells konsert ar forsta steget till denna stora insamling som kommer ske varje ar. Halften av biljettpriset gar direkt till projektet.

Det blev en harlig stamning med ett hogt tempo, i denna ljumma kvall. Konserten spelade mer an 3 timmar.
Hemfarden var inte forbokad. SUCK! Sa vi tre, fick bara ordna transport tillbaka i all hast. Lo traffade nagra som hon kande. Och vi skjuts med dom. Men omtanksam som hon ar, sa knuffade hon in oss bada i ETT trangt framsate pa en Tuk Tuk som skulle till vart omrade. Jag satt sa nara vaxelspaken att chaufforen vagade inte vaxla, sa han korde pa samma vaxel (3an) hela resan hem!! Hujedamej vilken pars.

Sen blev det en nattfosar hemma hos Lo. En flaska kallt vitt vin smakade utsokt efter var dammiga resa hem. Blev en sen kvall men innehallsrik

Har kommer nagra bilder i ett svep.

Pa beachen, frukost, middag med tigerrakor, utsikt fr balkong m m

 






Manga kramar fran oss bada


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0